Posted by : aditza marți, 30 septembrie 2014

Altex ne invita pe 30 septembrie si pana in zorii zilei de 1 octombrie la un maraton de cumparaturi nocturne. Astfel vor fi reduse cu aceasta ocazie o mare parte a produselor de pe site. Preturile au intrat la apa si au suferit reduceri majore, unele produse beneficiind de reduceri de pana la 15 000 lei. Ati citit bine - cincisprezecemiilei -! Aceasta reprezinta cea mai mare reducere acordata unui televizor inteligent SHARP LC-90LE757E.
SHARP LC-90LE757E

Noaptea devoratorilor de preturi pe Altex.ro


 Mie mi-ar fi fost rusine sa afisez un astfel de discount in dreptul unui produs. Din aceasta reducere inteleg faptul ca intr-un acces de nesimtire  dintr-o nesimtire nemasurata, Altex practica astfel de comisioane de neam prost. Totusi ramane intrebarea: cat comision isi mai ia Altex dupa ce vinde acest televizor la pret redus? Ca un comision tot isi ia desigur.

Daca vorbim in procente avem de-a face cu reduceri chiar si de peste 60%. Unul dintre produsele care beneficiaza de o astfel de reducere este Camera foto digitala NIKON Coolpix P600. Aceasta vine la pachet cu geanta si card SD cadou.
Camera foto digitala NIKON Coolpix P600

Lasand la o parte aceste reduceri deosebite care scarbesc orice cumparator atent la banii lui, sunt convins ca se gasesc si reduceri la preturi initiale cat de cat juste. Oricine cauta un produs anume il poate gasi la pret redus in Noaptea devoratorilor de preturi Altex.ro

Mergeti devreme si cumparati ca sa puteti dormi linistiti la noapte! Spor la shopping!

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Cele Mai Vizualizate

Un produs Blogger.

- Copyright © Hello gadget! -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -