Posted by : aditza sâmbătă, 4 octombrie 2014

Iata ca marile magazine de electrice si electrocasnice poarta o lupta de la distanta in fiecare luna. Datorita concurentei sunt nevoite sa reduca periodic preturile in promotii care mai de care mai atragatoare. De data aceasta avem preturi mici pentru electrocasnicele mari in magazinul care este tot timpul peste asteptari. Dupa trei zile de revolutii ale preturilor si dupa o noapte a devoratorilor de preturi practicate de concurenta, a venit momentul pentru o noua promotie de efect.


Astfel se face ca putem gasi intre 3 si 5 octombrie reduceri spectaculoase de preturi la frigidere, aragazuri, masini de spalat rufe sau vase.

Reduceri substantiale la sute de produse


De exemplu aceasta combina frigorifica Samsung, capacitate 260 l, incadrata in clasa A+ de consum, este redus cu 300 de lei de la pretul initial afisat pe site inaintea promotiei.
Aceasta masina de spalat Beko, clasa A++, cu 1200rpm, are o reducere de 16% din pretul initial. (echivalentul a 210 lei)

In acest caz, puteti face o investie buna in electrocasnicele cu preturi accesibile, asta in cazul in care aveati deja in plan sa cumparati ceva. Sau cine stie cum va face vreun pret cu ochiul, atat de insistent incat veti cumpara de dragul reducerii.
Spor la cumparaturi!

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Cele Mai Vizualizate

Un produs Blogger.

- Copyright © Hello gadget! -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -