Posted by : aditza joi, 25 decembrie 2014

Daca ar fi sa comparam cele doua experiente, sau sa punem un semn intre cele doua categorii, sigur nu am putea pune semnul egal intre ele. Jocurile pe consola ofera o viziune inedita si o experienta unica, dar si costurile sunt pe masura. Jocurile de browser in schimb, sunt la indemana oricui. Ai nevoie de o conexiune la internet indemanare si rabdare, dar mai ales spirit competitiv.

Jocuri cu masini pentru baietei si jocuri cu papusi pentru fetite


Experienta unui joc de browser poate incepe de la varste fragede, atunci cand mami si tati iti arata primul joc de jucat la calculator. Fie ca este un joc cu masinute, papusi sau animalute, sigur este ceva ce te poate atrage la prima vedere. Sunt jocuri de browser care pun la incercare rapiditatea, strategia, viteza de reactie, rabdarea sau perseverenta.

Jocurile de browser, acele mini jocuri pe care le parcurgi de la primul pana la ultimul nivel cu acelasi interes, te pregatesc pentru jocurile pe consola. Sunt jocuri care sporesc creativitatea si iti ofera perspective interesante de abordare a diferitelor ocazii ce apar in viata de zi cu zi.

Sigur ca la un moment dat oricine ar vrea sa incerce experientele unice pe care le ofera un joc pe consola. Sigur ca trebuie sa incercam tot ce se poate in materie de jocuri bune. Dar la un moment dat, chiar si cei mai impatimiti gameri revin sa joace un nivel dintr-un joc de browser care i-a captat atentia la inceputurile sale.

Ne place uneori sa retraim amintirile copilariei, asa ca sunt convins ca mini jocurile, jocurile cu masini, cu papusi, cu monstrii sau animalute nu vor disparea din inimile noastre, ci vor initia alti copii afalti in stadiul de incepatori.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Cele Mai Vizualizate

Un produs Blogger.

- Copyright © Hello gadget! -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -