Posted by : aditza miercuri, 14 ianuarie 2015

Ianuarie 2015 vine cu reduceri semnificative la produsele din gama Samsung. Emag a lansat campania zilele Samsung ce va avea loc intre 13-16 ianuarie si va genera mari reduceri de preturi. Daca initial se anuntau reduceri de pana la 35%, pe parcursul primei zile un sistem home cinma a fost redus pana la 41% ajungand astfel la un pret remarcabil de accesibil.
Un alt produs Samsung care se lauda cu o reducere semnificativa este aparatul foto digital Samsung galaxy K-zoom ce detine o camera de 20.7 pixeli. Aparatul este redus cu 36%  si din specificatiile lui pare sa faca toti banii chiar si la pret intreg.
Samsung galaxy K-zoom

Zeci de produse Samsung beneficiaza de reduceri in zilele Samsung

Surprizele sub forma de reducere pentru produsele Samsung nu se opresc aici. Chiar si produsele de uz caznic, precum frigidere, aspiratoare sau masini de spalat  beneficiaza de reduceri semnificative de pret. Probabil cea mai avantajoasa de cumparat in acest moment este masina de spalat rufe Slim Samsung care are o reducere de 300 de lei din pretul normal afisat pe site. reduceri mari de preturi au si alte produse electrocasnice mari, din categoria produselor scumpe. dar chiar si acolo sunt reduceri importante de pret.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Cele Mai Vizualizate

Un produs Blogger.

- Copyright © Hello gadget! -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -