Posted by : aditza joi, 22 ianuarie 2015

Ca sa fii fotograf profesionist nu ai nevoie numai de un aparat de fotografiat performant, ci si de un bagaj considerabil de cunostinte din domeniul fotografiei. Este foarte adevarat ca au aparut aparate foto de inalta clasa, a caror tehnologie aproape ca realizeaza singura fotografiile de senzatie. Insa cei care au cunostinte vaste in domeniul fotografiei vor remarca la prima vedere o fotografie reusita datorita calitatilor unui fotograf, fata de una reusita datorita specificatiilor aparatului folosit la realizarea fotografiei.

In Romania fotografia a ajuns sa reprezinte un hobby pentru multi oameni. Este un hobby costisitor pentru cei ce sunt cu adevarat pasionati. Acestia trebuie sa-si achizitioneze tot felul de obiective cu diferiti parametri, accesorii, softuri, acumulatori, etc.

Fotografii profesionisti isi dau intalnire intr-o comunitate foto


Locurile de intalnire ale fotografilor profesionisti s-au inmultit si ele, atat in spatiul online cat si in spatiul offline. Un loc virtual in care isi dau intalnire o seama de fotografi profesionosti este aceasta
comunitate foto. Rasfoind printre nenumaratele imagini ne pot veni idei de pus in fotografie chiar de noi insine. De fapt ideile fotografiilor pot fi copiate, dar este de admirat ca un fotograf profesionist sa aiba propria viziune si o imaginatie iesita din comun atunci cand realizeaza shootinguri.

Ideea de baza a celor relatate mai sus este ca un fotograf profesionist nu se recunoaste numai dupa aparatul foto pe care il tine in mana, ci din cunostintele pe care le are si le aplica in sesiunile sale foto. Iar daca luam in considerare cat de multi factori influenteaza o fotografie, atunci trebuie sa-i recunoastem meritele excelente ale unui fotograf profesionist.

Cat despre locurile de unde isi asigura instrumentele un fotograf care se respecta, acestea se gasesc cu lejeritate pe internet. Pornind de la profesionistii de la F64, continuand cu Yellow store si netrecand cu vederea magazine de electronice precum Emag, Flanco, Domo sau Altex, din toate aceste locuri se pot cumpara aparate foto si accesorii de calitate. Dar va reamintesc ca este un hobby costisitor, dar care poate aduce multe satisfactii.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Cele Mai Vizualizate

Un produs Blogger.

- Copyright © Hello gadget! -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -