Posted by : aditza miercuri, 14 ianuarie 2015

In articolul de fata vom vorbi despre reparatiile aduse componentelor unui autoturism. Stim cu totii cat de multi bani necesita repararea unei masini, mai ales cand aceasta are nevoie de piese noi. Totusi unele piese nu au nevoie sa fie noi ci pot fi foarte  bine reconditionate. Este si cazul casetelor de directie.

Simptomele defectarii casetei de directie si reconditionarea acesteia

Atunci cand suntem la volanul masinii si acesta nu mai raspunde conform intentiilor noastre trebuie sa luam in calcul anumite semne. Daca volanul se misca sacadat sau greu, daca se roteste usor catre stanga si greu catre dreapta sau invers, daca trepideaza puternic la denivelari, atunci trebuie sa stim ca acestea sunt simptome ale defectarii casetei de directie.

Putem inlocui toata caseta de directie suportand costuri mari sau putem incerc sa reconditionam caseta de directie. In caz ca apelam la a doua solutie si ne decidem sa reconditionam casete de directie, atunci trebuie sa stim ca reconditionarea consta in cateva actiuni precum: demontarea si spalarea pieselor componente, spalarea externa, rectificarea pieselor uzate sau verificarea pe banca de proba. 

Asa se face ca in lipsa unor fonduri de criza pentru cheltuieli neasteptate, putem apela cu lejeritate la reconditionarea casetei de directie in detrimentul achizitionarii uneia noi. Motivul financiar ar fi in capul listei optiunii de reconditionare.

Ca in cazul oricarei probleme aparute la autoturism, repararea sau reconditionarea pieselor si mecanismelor defectate este o optiune viabila, e luat in seama de orice familie al carei buget este limitat. A nu se intelege ca reconditionarea este lucru facut de mantuiala, asadar o solutie de avarie. Reconditionarea este numai o treapta inferioara achizitionarii unei casete de directie noua. Totul depinde, dupa cum am mai spus, de bugetul fiecaruia.

Sursa foto: google images

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Cele Mai Vizualizate

Un produs Blogger.

- Copyright © Hello gadget! -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -