Posted by : aditza joi, 22 ianuarie 2015

Noul an a inceput cu super lichidari de stoc la mall-ul online elefant.ro, promotiile senzationale curgand una dupa cealalta. Chiar si asa cu 10 zile consecutive de lichidari de stoc, elefant.ro nu s-a oprit si are intre 22-26 ianuarie o super campanie intitulata „Noptile albe ale shoppingului”.

Promotiile senzationale vin prin rotatie in fiercare noapte la diferite categorii de produse de pe site si se traduc prin procente de pana la 80%. Asta inseamna ca cine va sta cu ochii larg deschisi pe promotii si oferte se poate alege cu o reducere semnificativa la produsul urmarit de atata timp, sau la un produs a carei reducere este de nerefuzat.

Nu e de mirare ca ramanem fara bani de concediu daca ne sar in ochi toate ofertele acestea de nerefuzat, lansate rand pe rand de marile magazine de electronice si electrocasnice din Romania. Pentru a scapa totusi de magia preturilor mici si de a scapa de ispita, va propun sa nu mai urmariti ofertele acestor magazine decat in cazul extraordinar in care chiar aveti nevoie de un telefon nou, laptopul nu va mai satisface nevoile, sau frigiderul nu mai ingheata atat de bine.

Daca nici aceasta solutie nu da roade, atunci veti fi nevoiti sa va spalati portofelul la masina de spalat, deoarece va fi gol cam toata perioada anului. Sa fim feriti de ispite, dar binecuvantati cu reduceri, ca la urma urmei si noua ne plac reducerile.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Cele Mai Vizualizate

Un produs Blogger.

- Copyright © Hello gadget! -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -